BULENT ECEVIT UNIVERSITY


ZONGULDAK TURKIYE - 2014
ABOUT

Central Classrooms, Offices and Library Building that are planned at the İbn-i Sina campus of the Bülent Ecevit University consist of the combination of masses on different elevations on a quite sloppy land. The relations between the natural form of the land and the masses define open and semi open experience and living areas with different characters for students. Cantilevers hang on linear masses create a strong image towards the main square of the campus.

 
PROJECT DETAILS

Design Office: VEN Architecture
Architect in Charge: Gül Güven
Design Team: Fatih Erduman-Ceren Demircan-Recep Aygın-İrem Kılıç-Nihat Beyoğlu-Figen Zorlu-Zeynep Aydın-Gamze Güven-Elif Miray Kısaer
Location: ZONGULDAK- TURKEY
MAPS: 41.414123, 31,702711
Client: BULENT ECEVIT UNIVERSITY
Structural Engineer: Konkan Engineering – Yuksel Konkan
Mechanical Eng: Unlu Engineering – Volkan Unlu
Elec. Eng: 2A Engineering – Aykut Kuzey
Rendering: Gamze Güven
Project Year: 2014
Construction: -
Const. Area: 17000 m²
Site Area: 16500 m²
Const. Type: Concrete, Steel
Project Type: Education
ARCHITECTURE IS AN ENDLESS ADVENTURE FOR US